6 de febr. 2008

7200 m. in session.....

Ya he empezado a entrenar un poco más en serio, enfocando ya todos los entrenos hacia el primer objetivo serio de la temporada, el TRI de Elche, del cual dejaré ya listo el tema inscripción y hotel en los próximos días...., pero sin olvidar los objetivos que seguirán a este primero.....
El lunes cayó mi primer entreno "largo" de natación, es decir de más de 1 hora......exactamente fueron dos horas para 7200 metros, igualando así mi entreno más largo que jamás haya hecho, en breve lo superaré un poco más, para ir acostumbrando el cuerpo para la Travesía de La Bocaina....fue un entreno muy entretenido, alternando estilos, pies, manoplas, nadar largo, series de 100 y un último test de 30' para terminar, y en el cual hice exactamente 1920 metros, que para la tralla que llevaba no está nada mal....
El martes transición bici+carrera por la mañana para 105+10, y otros 4000 de natación por la tarde para completar dos días muy completos de entreno, todos ellos con muy buenas sensaciones y dejándome muy satisfecho....
Este fin de semana intentaré hacer buenos cronos en Másters, en El Prat, donde en principio está previsto que haga los 100 libres y 100 braza....y el domingo la Mitja de Barcelona, a ver si puedo rodar con un crono, sensaciones y pulso similar a Granollers....

51 comentarios:

IceXavi ha dit...

Avui t'estreno els comentaris!! ;) Osti doble sessions d'entrenos i toot, quin luxe!! A mi no m'ho permet la feina sinó tb ho faria... Xcert, l'entreno del dilluns el vas fer amb neopré?? No et miren raro quan entres a una piscina amb el neopré?? Una abraçada crack! Segur que faràs marcón a la mitja de BCN!! (però jo abandono aquesta de moment...)

ANDRES ha dit...

NANO!!!!!!!!!!!!!! NO PENSE QUE SE PUDIERA ESTAR TANTO TIEMPO EN EL AGUA, NO TE ARRUGAS????JEJEJEJE.
AHORA ERES TIBURON MAYORAL!!!!
ANIMOS CAMPEON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

robert mayoral ha dit...

IceXavi, no és una foto d'arxiu, l'entreno va ser a pel, però sí que et miren raro els banyistes...per això procuro anar a hores amb la piscina poc concorreguda...quina serà la propera cursa?
Andrés, y las horas que deberé de pasar para entrenar la travesía de 14 kms en el mar....esto no ha hecho más que empezar...de momento solo un entreno largo a la semana!

Carpianno ha dit...

Joder Robert, eres una bestia. Me aburro como una ostra en la piscina y vas tú y te clavas 7200!! Mañana empiezo a hacer 3000les.
Otra media?

Un saludo.

Urre ha dit...

La verdad que te sales jejejejejje
Por cierto...que hicistes la natación..con el neopreno?
Es mas que nada para saber si le ganas tiempo a esa distancia con neopreno o sin el.

Vamos sigue así BESTIA, que eres un espejo y ejemplo de sacrificio.

Fran ha dit...

Si continues així la setmana , faras més kilometres tu nadant que jo corrent!!Amb tanta estona a l'aigua encara et pujaran la quota del club!!
Anims!

Barón de Benta'ko Erreka ha dit...

Yo el lunes el mas largo de la temporada , 4500m. Salí arrugao

sermor ha dit...

A sus pies. Me he quedado sin palabras.

robert mayoral ha dit...

Carpianno, para nadar solo hay que dejar la mente en blanco y olvidarte de metros y tiempo, y cuando te cierran la piscina te das cuenta del entreno que has hecho,,,,y si este finde otra media...la 4ª!!
Fran, però si a l'aigua no faig despesa alguna...només ocupar un carril una quànta estona, jejeje
Triaitor, yo también salí arrugado, pero luego una sesión de plancha y como nuevo...jejejeje
Sermor, por la natación habrá sido...no????

Ishtar ha dit...

Joeeeee, me estoy pensando el dejar de visitar tu hogar virtual, que me deprimo cada vez que te leo... ¡¡si hacer más de 3500m es un suplicio!! y encima vas y haces todos esos metros en 2 horas (yo hubiera necesitado al menso media hora más, que hay que tener en cuenta que haciendo técnica se tarda mucho más)

Flipando me hallo... :-O

BEsicos!

nando75 ha dit...

Me has dejado helado, dices que vas a entrenar en serio???? joder eres algo sobre natural.jeeje

C2C saludos

Mariona ha dit...

7200 m? Al·lucinant! D'això sí que és treballar la ment, la resta són tonteries!! Ara que ben mirat, podies haver-ne fet 50 més i ja tindries nou récord personal. jajja...

robert mayoral ha dit...

Ishtar, yo quitando los descansos reglamentarios entre series y cambio de utensilios fue todo del tirón, la técnica solo me fijaba en 3 de 600 nadando largo....el resto era a piñón!
Nando, ahora toca ya ponerse el mono de trabajo, reducir volumen en ocasiones para trabajar más calidad, y al reves en otras sesiones...queda ya menos de 3 meses para el primer gran objetivo del año....asi que al lío!
Mariona, prefereixo pulveritzar-lo...superar amb 50 metres no m'omple, i va en contra de la meva mentalitat de nedar en pics de 50 metres....sempre arrodoneixo en 100's....però aviat arribarà...

Sergi Sierra ha dit...

I a sobre pots tenir un blog actualitzat??? Deu ser que no m'organitzo bé...

Salut!!!

Ame ha dit...

ma sei veramente loco Robert! sarà che a me il nuoto non me gusta ......preferisco correre! a quando una maratona insieme?

Syl ha dit...

Virgen santa 7200m!!!!...qué de vueltas!!!!!!!!!!
acabarías diciendo tú aquello de "hoy no que me duele la cabeza"

besitos.

Ironxevi ha dit...

I per fer els 7.200 no tenies cap sirena que anes passejant per sota per distreure't. Un cop vaig fer 5.000 i vaig quedar fins el gorro.

keLermAn ha dit...

Robert, estas malalt nen... cada cop que passo per aqui ... joder tiu, que de nomes llegir-te em canso! 7.200 mts??? La puta d'oros... estas com una cabra nanu! ;)

Escolta .. a veure si fem una sortida de cabres un dia d'aquests, ok?

Slts!

P.D. Estas com una cabra!

Talin ha dit...

joder eso también lo hago yo,... en una semana (bueno ahora ni en dos). BESTIA !!!

TRI-CAS ha dit...

Buena carrera el domingo y buen entreno, esa travesia esta ya en el bote!!!!
Fuerza y a entrenar!!!!!

Francisco Castaño ha dit...

Vaya panzada de metros nadando, el martes me hice 1000 y creia que había hecho una proeza, me acabas dejar por los suelos con eso 7.200.

Al final no correré la media de Bcn, me he de ir a Ejea a buscar el coche nuevo, así que lo dejo para Gava.

Saludos machaca.

Anònim ha dit...

Q cab....!!!
Flipo con tus entrenos crack!!!
Nos vemos en Bcn el domingo!!

stani ha dit...

con ese traje también lo hago yo, jajajaj, aunque el entrenamiento de 105/10 más natación tampoco está mal para un principiante...olé

robert mayoral ha dit...

Sergi, ho porto tot endavant, peró vaig de p... cul...no dono abast a res mes!!!
Ame, pues yo al reves, todo lo que sea bici y nadar me encanta y no me cuesta mucho hacerlo, ahora bien, correr ya es otro rollo!
Sylvie, pues sí la verdad es que fueron unas cuantas...pero me lo pasé genial...
Xevi, ui! su haguéssin sirenes m'hagués quedat més estona...segur!
Kel, soritda de cabres és cada cop que ens ajuntem...ara bé si vols dir amb les cabres...(bicis) això ja és una altra cosa...quan vulguis!
Talín, otros hacen montones de kms de running, otros con la bici y yo prefiero hacer metros nadando...ya ves!
Tri-Cas, bueno eso de que en el bote....la travesía es justo el doble y en el mar..así que todavía falta un largo camino!

robert mayoral ha dit...

Francisco, pues a ver si coincidimos en otra, yo Gava descanso...que ya me toca..jejeje
Alex, així que també correràs a BCN!!!, hauràs d'anar mirant enrera perquè no t'enganxi.....
Stani, el entreno fue sin traje...es que la foto me dió por ponerla.... 2 horas en piscina con el agua a 27º y con el traje debe de ser para morirse!

Jordi ha dit...

7.200 metres nedant!! Tot una proesa... Després del Meca ja vens tú, no? T'has plantejat fer el rècord d'anar i tornar a l'Estret? Mentre ell va cap a Gibraltar tu tornes i a l'inrevés... jejeje És una idea...

Jordi.

SANTIAGO ha dit...

RobertMan Mai s'acaba!!

El domingo nos vemos en la salida de la Media de Barcelona (mi 3ª Media del 2008) la tuya debe ser la 4º o 5ª jejeje.
Deja algo de pista a los demás que te la llevas toda contigo. jejeje
:)

Motoret ha dit...

Jodeeeerrrrrr!!!! 7200m!!!! Nadar és la meva asignatura pendent, com la de molts dels triatletes.
A partir dels 2000m, m'avorreixo com una ostra, i plego, no per cansanci sino per avorriment.

Quin és el teu truco??

Anònim ha dit...

Eso son metros de nadadores absolutos tio!!
La última vez que hize algo semejante fue en mis años de mozico, últimamente rara vez supero los 5000.
Dale aceite a los hombros...

Angel Salgado ha dit...

Tampoco es para tanto!!!!!! Muchos dias nada uno a mi lado que hace tambien 2 horas!!! Hace 2 largos pero se esta 2 horas en el agua sin hacer nada y eso si que cansa, como lo hace?¿?¿.
En fin , que con este hombre uno flipa.....pero y lo bien que nos lo pasamos cuando lo cuenta?¿

Un monstruo.

PD: Lo de la página en cuanto hable con mi hermano (que es el que domina) te comento el que...eso si tu correo me da problemas..

Abraham ha dit...

Hola Mestre, és inevitable riure quan llegeixo els teus entrenos..ets un monstru...!!!Ric no per enfotra'm eh, sino que fa gràcia que jo acabi un dia nedant 2000 i surti satisfet de la canya que m'he fotut i després et llegeixo a tu i flipo....vénen ganes de no llegir-te més je je je (broma, eh)!!!! Vinga crak ens veiem i ja saps un petonet a la Pantera Rosa!!!!!

Emilio ha dit...

Siete mil q? siete mil q? Robert si hago 2500 y me creo el rey del mundo¡¡¡madre mia, OLE¡¡
Siete mil que?....

Anònim ha dit...

pues yo tengo una sola duda, lo hiciste con el neopreno??? la ultima vez que me puse el traje en la piscina por poco no me frio dentro del agua.
gran entreno y según tu lo superarás. ojalá sea así. yo me conformo con los 4000 o así que creo no está nada mal (me sale en 1hora y 7') que te parece tu que controlas de esto.??? en cuanto saldré del agua en lanzarote???
saludos

robert mayoral ha dit...

Jordi, com en Meca es descuidi li prendré els reptes...jejeje
Santiago, mía será la 4ª, a ver qué tal...pero creo que caerán como mucho un par o tres más antes de los tris...
Jordi, pensar en coses que et facin oblidar que nedes, excepte quan fas sèries, llavors el tema està en mirar el crono...i segons i més segons passen els metros y els minuts...
Tripi, pues ya ves...a ver si me voy a cambiar de deporte...jejejeje, iràs al Prat este sábado??
Angel, bueno si cuento el rato de después en la zona de aguas..`pues me tire 2 horas y media...jejejeje, bueno pues ya me dirás algo, ok?
Abraham, lo del petó fet...un i molts més...jejejeje, i ja saps el trucu del almedrucu és voluntat...
Emilio, 7200 metros, en largos de 25 por eso, una lástima...a ver si para la próxima sesión larga puedo disponer de piscina de 50...
Mikel Angel, lo hice sin traje....en piscina pasar de 30' con traje ya es excesivo....con ese crono, según esté el mar creo que en competi puedes rondar la hora e incluso bajar....si no te pierdes mucho...

David Aleu ha dit...

o realment estas com una cabra o tots aquests posts estratosferics son un farol perque et tinguem por i et deixem passar a les curses ;)

SANTI PONS ha dit...

Mare de Déu, aqui cada malalt amb la seva malaltia!quina bogeria, algo falla ... cada vegada i més i més i més ... Felicitats per l'entreno Crack! Ja m'has avançat amb la natació!!! jejeje

robert mayoral ha dit...

David, el farol no em serviria de res.....així que ja et garantitza el cansanci del meu cos que son ben certs aquests entrenos....
Santi, de moment a l'aigua i al running ja vaig per davant....amb la bici no crec pas que t'enganxi,com a mínim abans de Lisboa....

Byk ha dit...

Robeeeerrrrttt!!!! Et casques en 2 horetes tot el que jo he nadat en un mes, no hi ha dret!!! se't devien arrugar fins les orelles!! Bueno champion, tu no paris d'entrenar a veure si t'agarrarà algun mal!!! dewwwwww

IceXavi ha dit...

No sé quina serà la propera cursa, ara deixaré passar uns temps fins a la recuperació total... Que no m'anirà malament!! ;)
Una abraçada crack i a seguir entrenant!!

Anònim ha dit...

Joer tio, 7200!!!!, estava menjant un bocata, m'he ennuegat i escrivint això encara estic tossint.., hi ha molles per tot el teclat..
Mare meva, 7200...

Oscar 1977 ha dit...

collonssssss!!!! Arrugadet d'hauries quedar!! Per que no els demanes la samarreta a la secció d'atletisme pe a les curses? Si quedes amb algú el diumenge per la foto, avisem!!! Fins aviat MAQUINA.

QUIN ha dit...

El invierno va llegando a su fin y la fiera esta despertando......

David Rodriguez Roures ha dit...

Un dia tienes que contarme que es lo que desayunas para tener esa vitalidad jeje,no paras,suerte pues para el fin de semana completo,un saludo.

NEMO ha dit...

Robert si q estas a tope. Ahir, justament, vaig entrar a la pagina de la triatlo de Elche. Estic romiant el apuntar-me encara que NIZA està a tan sols 2 mesos de la cursa, però com dic al meu blogg pot ser una gran examen.

Salut i forçes per tothom.

Ferran Vila ha dit...

Ah!,ara en serio, no?. I fins ara que era, de broma?, ja, ja,...Jo de gran vull ser com tú,

karli ha dit...

Mare meva sonat!! ara que creia que farias algun metre mes, això no es gaire...juajuajua, ric i ploro a la vegada!!7000 es tot el que entreno jo contant els tris de competició i tot!!
Segueix així sirenito MAyoral que aviat aquest tal Meca no serà res!!
Ara això si eh, no fotis tan de teatre com ell... es que aquests de Sabadell sou...callo que si no hem començaran a caure osties per tots cantons!!!
Au saluda a la family i petonets a la panterita arlequinada!!

Fran ha dit...

Robert definitivament ets extraplanetari... Mare meva! Ara, jo em pregunto, amb tot aquest desgast energètic, què menges? Arribes a casa i si et trobes un lleó el fiques a la paella...
Sort a la mitja de Barcelona, a vera si continuen les bones sensacions...

Sufridorpuntocom ha dit...

Para marzo espero hacer alguna sesion de natacion como esta, miedo me da
IRONMAN EN DSAN SEBASTIAN para más informacion enlace en mi blog

Furacán ha dit...

¡¡Pero que bruto eres!! :-D

Oscar 1977 ha dit...

Robert, crec que estarem sobre les 8:00 a l'Arc del Trionf, sinò estarem voltant per allà cada 10' per si ens podem veure i saludar-nos, salut!!!

robert mayoral ha dit...

Byk, jo quan paro és quan em venen tots els mals...no ho entenc...i per això mentres faig el que puc!
IceXavi, doncs lo primer a recuperar-se que de curses n'hi ha un munt durant tot l'any!
Rosa, necessites que et doni copets a l'esquena??? jejeje
Oscar, una mica arrugat doncs sí que vaig quedar, però després una bona planxa i ja està...veig que aniràs a BCN..a veure si ens trobem!
Joaquín, como lo sabes....
David, que qué como?? todo lo que se me pone por delante...sin miramientos...todo para dentro!
David, jo faré l'Ironcat tot just 1 mes després i Austria dos mesos després d'Elx...entra a la planificació de conya...
Ferran, lo de serio i broma és una manera de parlar, només que ara els entrenos ja comencen a ser més exigents...
Karli, queda saludada la family...i amb en Meca...a veure si un dia d'aquests em fitxa per fer algun show...jejejeje
Fran, quan acabo d'entrenar soc com el Monstruo de las galletas...m'ho menjo tot...s'ha de recuperar..jejejej
Sufridor, ya estaba al corriente, a ver si confirman el Ironman...sería genial no tener que salir a extrangero...y además oficial!!!
Furacan, a que parezco de Bilbao?? jejejeje
Oscar, a veure si ens veiem per allà, a les 8 no crec que haguem arribat, però ja ens trobarem segur...aniràs del Barça???