12 de març 2008

Campeonato de Catalunya de cross de Policias y Bomberos

Hoy he vuelto a participar en este gran cross por cuarto año consecutivo que se realiza en el foso del Castillo de Montjuic. Día espléndido con buena temperatura y ligera brisa, record de participación y un nivel bastante superior a años anteriores, todo a punto para hacer otro entreno de calidad, tenía que ver como respondían las piernas después del intenso entreno de bici de ayer....
En principio la distancia a cubrir era de 10 kms, totalizando dicha distancia en tres vueltas iguales, aunque la distancia real era de 3 kms y unos 200 y algún metro por vuelta, así que algo más de 9.5 kms en total, y pese a no ser esos 10 kms ya se me han hecho lo suficientemente agónicos...demasiado corto y rápido para mi!!
Salida táctica por el grupo de cabeza, a un ritmo asequible para mi, así que me coloco a la cola del grupo y a aguantar...., primeros giros y seguimos ahí, llega la primera rampa, y el grupo en masa se me va, me quedo solo, entre el grupo de cabeza y el grupo de atrás, acabando así la primera vuelta, luego llega otro mini grupo de 5 corredores y me junto a ellos, intento resistir y voy haciendo la goma, llegando al grupo y perdiendo esos pies, volviendo a llegar y volviendo a perderlos.....así hasta el final, muy agónico....llegando tan justo que no me quedaron fuerzas ni para esprintar a los componentes de ese grupo, al final 36.55, muy buen tiempo para mi ocupando el 30º lugar de 114 corredores terminados....
Datos de carrera:
Distancia: 9.5 kms
Tiempo final: 36.55, FC máx: 168, FC med: 163, FC mín: 82
Lap 1: 11.49, FC máx: 166, FC med: 159
Lap 2: 12.29, FC máx:167, FC med: 165
Lap 3: 12.37, FC máx: 168, FC med: 166
Kcal: 579

18 comentarios:

nando75 ha dit...

Felicidades por tú 30º puesto, la verdad es que cuando se hace una cosa que te gusta y enamora lo haces bien y no te importa los entrenos o el tiempo que emplees. A por el siguiente reto.

C2C saludos

CARLES ha dit...

Una vegades més felicitats xl teu resultat, ja vec q fins i tot entre setmana!!!
Ah, no crec q puga anar a aquelles miges q m vas comentar la meva osteopata me va dir q amb medin 1,78 i pensant 83kg millor q me estinguesa de fer recoreguts molt llargs i menys per asfalt, pq sino el meus genolls se queixen. Me reservare les tirades llargues x coses especials. Però gràcies per aixó. Espero q concidim en alguna altra cursa o en una triatlo (això voldrà dir q puc nadar els maleits 750m, jejejej, q x vosaltres sembla res pero x mi se me fan eterns)Fins aviat, una abraçada, salud i força!!!

Francisco Castaño ha dit...

Felicidades por ese 30 puesto.

Esos entrenos tienen que salir por algún lado.

saludos.

Anònim ha dit...

Hola robert!!!
No hem vaig enterar del cross, però de totas maneras tenin la duatlò de diumenge, ja en tinc prou.Dissabte passat van fer un altre cross de bombers de catalunya a tarragona, eran 8 km, però al final van ser 7 km.
Vaig quedar el 5º o 6º de la general y el 1º de la meva categoria de bombers de 18 a 30 anys amb 23' 30''.Felix Perez del Prat Triatló va fer 2º de la general i hem va fer 22' i poquet(aquet si que corre).
Una abraçada i a seguir nedant!!
Estic esperan las aquatlons i las tri!!

Anònim ha dit...

Hola robert, soc el raul gomez i el meu missatge es l'anterior, no he possat el meu nom!!

Syl ha dit...

¿como que hoy?...¿ayer martes??...pero tú no curras o qué???

enhorabuena por esos 10kms tan requetebien corridos.

besitos.

Syl ha dit...

miércoles, perdón...que ya no sé ni en qué día vivo...

más besos.

FRANK JIMENEZ ha dit...

hola Robert. d'ahir tens un reportatge, he penjat las fotos en un album. l'enllaç al tens al nostre blog http://somosunabanda-frank.blogspot.com/
Ja ens veurem.
frank i montse

Jetlag-Man ha dit...

Perdona la indiscreción: ¿eres poli, bombero, o te cuelas porque necesitas competir también entre semana?

Jetlag-Man ha dit...

¡Joé con la niña de la piruleta, cada día más guapa!

Anònim ha dit...

Molt bona marca!!
a seguir Robert!!!
a veure si avui surto a mar i faig Blanes-lloret ( 5500mts)
ens veiem
A youtube, si poses cruce del estrecho, hi han dos valencians que ho van fer i han fet un mini reportetge.A veure si t'animes!!

www.xavimarina.com

robert mayoral ha dit...

Nando, tienes razón, y suerte que me gusta el tri, que sino...
Carles, ja veuràs que quan t'hi posis aquests 750 m seràn un no res...jo també pensava que mai podria nedar més de 3 kms...i ja veus...pensant ja en els 15!!!
Francisco, para el nivel que había es una excelente posición, yo no contaba bajar del 40...y eso que me llevé!
Raul, doncs ahir aquest Felix només va poder fer 5è, imagina el canvi de nivell...felicitats pel podi!
Sylvie, eso es el miércoles, ya ves que los funcionarios nos aburrimos y nos sobra tiempo entre semana para organizar carreras!
Frank i Montse, moltes gràcies us en pillaré alguna pel meu blog, sou uns cracks!!!
Ramon, soy una de esas dos cosas, a ver si adivinas, aunque también tengo necesidad de competir entre semana...necesito más dosis!
y ya ves la peque...voy a tener que ponerle un guardaespaldas!
Xavi, animat hi estic, l'any vinent l'atacarem....ja tinc unes ganes....de moment aquest any a agafar experiència en travesses llargues!

Jordi ha dit...

Molt bon crono!! Encara que faltessin una mica més de 100 metres pels 10 km!! jejeje Aquí hi ha hagut una mica de trampa!!

Sufridorpuntocom ha dit...

Buena medía por kilometro, pero el futuro te depara distancias más largas y medias por kilometro no mucho peores.
Campeón!!

robert mayoral ha dit...

Jordi, l'important no és tan la distància i el crono sino les sensacions i el gran entreno de qualitat fet, les distàncies exactes a molts pocs llocs hi son...
Sufridor, ya pagaría ya para poder correr a ese ritmo solo una media....

Jordi Moyano ha dit...

Bon entreno, competir és el que millor va per anar afinant

robert mayoral ha dit...

Jordi, tens raó!! veig que tens la mateixa filosofia que jo...

Lo Búfal ha dit...

molt bé Robert,molt bé, estic d'acord també en el que diu el Jordi, competir és el millor entreno.
Per cert, si el quadrant m'ho permet jo també faré algún d'aquests cross, encara que sòc més de llarga distància i mica en mica, també de muntanya. Per cert aquesta setmana toca el Margalló a Olivella.
Un salut! i una abraçada.