2 de febr. 2007

Coll d'Estanalles (870 m)


Primera sortida mitja-llarga de la temporada amb ports de muntanya. Sortida amb bones sensacions, ritme còmode pujant dos portets, un de 6 km, Alt de Monistrol (621 m), i un altre de 20 km, Coll d'estenalles (870 m). I darrera abans de fer la Marató de Sevilla el cap de setmana vinent, a partir d'aquí ja podré centrar-me en la bici de veritat
Aquesta sortida, normalment la començo a fer a partir de maig, però aquest any amb Lanzarote aquí mateix, he decidit avançar-la, patint molt menys del que em pensava, el patiment ha estat més pel fred matinal i la quantitat de roba que has de portar que per altre cosa.
Recorregut: Sabadell-Matadepera-Castellar del Vallès-Sant Llorenç de Savall- Monistrol de Calders-Calders-Artés-Navarcles-Talamanca-Coll d'estenalles-Matadepera-Sabadell.
Dades tècniques del circuit: 100 km, mitjana de 25.1 km/h. Temps invertit 3.58.45. 1582 metres de desnivell acomulat amb un 9% de desnivell més fort. Pulsacions mitjanes: 117; pulsacions màxima: 151.
Un cop acabada la sortida de bicicleta, he sortit a roda mitja hora corrent amb bones sensacions...
Aquesta setmana, Mitja de Granollers, la setmana vinent la Marató de Sevilla i després de quinze dies la Mitja de Montornès.

5 comentarios:

keLermAn ha dit...

Robert, t'has equivocat... molt i molt. Quan baixis de coll d'Estanalles direccio Navarcles, gira cap a Mura, i al final del poble hi ha un colmado on foten uns croisants que .. no te nom!

Sino, pregunta-li al Aleix (Chuecos) que ja ha vingut amb mi algun cop!

Per cert, et linko en el meu blog!
Salut company!

robert mayoral ha dit...

al forn de Navarcles també fan unes pastes molt i molt bones!!!, encara que jo prefereixo menjar la careta de porc a la brasa de San LLorenç Savall...

keLermAn ha dit...

No sabes naaaaa! jejejee!

Carles B. ha dit...

robert, ja has començat a fer bici??? quan fem sortideta cotxinera????

Carles B. ha dit...

robert, ja has començat a fer bici??? quan fem sortideta cotxinera????