17 de febr. 2007

Carnestoltes amb descans obligat

Mireu quin conillet més maco!!
I els dies de descans què llargs que són!!!
El seu primer carnestoltes, està preciosa....
Portava ja des del dimecres abans de la marató, que havia sentit una estrebada prou forta a la part superior del peu amb moltes molèsties i amb el turmell una mica inflamat, però, les ganes de fer la marató fos com fos em van privar de mirar-m'ho.
Quan torno de la Marató, continuo entrenant com si m'hi anés la vida, spinning, natació, córrer i més bicicleta fins que el peu diu prou, resultat un cartíl.lag fora de lloc amb la conseqüent imflamació dels tendons de la part superior del peu, tres dies d'immobil.lització obligada amb el seu descans corresponent que això suposa, que la veritat, crec que m'el mereixia i m'anirà bé, a més amb el massatge de divendres m'era totalment obligat parar un parell de dies tal i com em van deixar les cames!!!
Cap de setmana amb família, llàstima que el temps no acompanyi gaire, hem disfressat a la petitona, encara que nosaltres no ens hem animat, jejejejeje!!!!

3 comentarios:

Carles B. ha dit...

Doncs descansa i recupera't!!!! no oblidis que la temporada és moooolt llarga, i tu aquest any tens un munt d'objectius encara.

I la marató en 3:07... buuf, quina enveja, jo això no hi faria mai de la vida... Felicitats!!!!!!!!

robert mayoral ha dit...

Gràcies, però tot és posar-se!!
Com aquest any canvies l'Ironcat per Elx, no coincidirem gaire, i si el ritme de proves cancel.lades continua augmentant.....en fi, a veure si el cony de peu està en condicions per demà....

keLermAn ha dit...

Robert.. a la proxima sortida amb en Carles, t'apuntessss! I fem una grupeta triatletica...

ok?