2 d’abr. 2007

Cursa dels Bombers

Foto a casa, amb la Núria dormint, abans de sortir cap a la cursa
Cursa espectacular, molt espectacular, molt ambient a la sortida, durant la cursa, gent de tots els nivells, atletes d'èlit, populars i com sempre, els de cada setmana....La organització molt bona, tenint en compte tota la gent que hi havia, em va agradar molt el tema de cronos en certs punts kilomètrics, i així no tenir que mirar el teu crono i no perdre més temps.
Feia temps que no participava en aquesta cursa, concretament des del 2003, i el cert és que em va agradar tornar-hi, vaig fer la millor marca a aquesta cursa, que he fet en tres ocasions, no vaig fer el temps que volia ja que no vaig regular com ho hauria d'haver fet, inicialment havia d'haver afluixat el ritme pujant el Paral.lel, per apretar després i, ho vaig fer al revés apretant massa a la sortida i no podent apretar després, en fi, coses de globeros!!!!
El temps final de la cursa va ser de 38.22 de xip, a un ritme de 3.51 m/km, ocupant la posició 495 d'entre 10611 atletes arribats i més de 13000 inscrits, rècord de la prova.
Vaig passar pel pk 2.5 amb un crono de 9.11, més ràpid de que pretenia. Pel pk 5 en 19.16, ja més lent del que desitjava i, finalment pel pk 7.5 en 28.35, començant la decaiguda!!!!
La cursa va ser el punt i final a una setmana marcada pel mal temps i que ha fet variar els meus entrenos una mica, nedant una mica més, també corrent una mica més, que ja està bé i, que a més suposo que ho agrairé de cara a l'Ironman, però baixant notablement el volum de bicicleta, en fi, a veure aquesta setmana que comencem com es planteja, ja que estic a la recta final dels meus objectius!!!!!

8 comentarios:

ivan ha dit...

Molts anims a la teva recta final dels entrenaments per els teus ironmans.
El teu repte es prou gran per sentir admiració.
Anims, que ets un crack tiu¡¡
aquest es el meu blog.
http://www.rayoazulfinisher.blogspot.com/

Luis Enrique ha dit...

Muy buen tiempo Robert, estas fino asi que en breve llegaran los resultados. Que agonia los 10.000, no me gustan demasiado.
saludos

robert mayoral ha dit...

Gràcies, espero que el sacrifici valgui la pena i el dia clau tingui un dia rodó i vagi ot sobre rodes, ja t'he afegit al meu blog, m'ha agradat molt, ja en tinc un altre més per mirar i llegir!!!!

Gracias Luis, coincido contigo que es agónico correr un 10000, donde se ponga la media maratón que se quite lo demás, pero bueno estoy satisfecho, a ver si llegan los resultados, ya queda solo un mes!!!!
saludos a todos champions!!

BERNAT TERESA ha dit...

bon temps robert!!!
a mi els 10.000 es una prova que m'agrada i molt. La prefereixo a qualsevol altre distancia.

C2C i amins per la recta final

Miquel Morales ha dit...

Hola Globero!!
mira que em vas dir que sortiries lent, i a Colom ja et vaig veure davant meu com 10m (i això que vaig passar el primer km a 3m30s)

Al final vaig fer 38m53s pel meu crono (no sé pq surt més com a xip però bueno), content doncs per mi es marca, o sigui que vaig millorant.

Ves en compte amb el Rayo Azul, nomès li faltaven unes rodes de pals per anar donant més pals encara jeje. Tant ell com jo tenim una carta secreta per aquest any, estem fent un metode d'entrenament alternatiu cada dijous per la tarda, veurem els resultats!!!
Salutacions,
IronMike

robert mayoral ha dit...

No està malament el temps, Bernat,però considero una distància una mica agònica, prefereixo la mitjamarató, i sí els dies claus ja estan aquí, gràcies pels ànims!!
Molt bé Miquel,s'em va anar el cap així vaig acabar com vaig acabar, a punt de retirar-me i patint molt, podia haver baixat de 37, però el globus era tal que només volia acabar, a veure si fem una sortida i ens fotem uns quants pals, jo també portaré les meves hed3, a veure qui guanya
records!

ivan ha dit...

miguel, ni le cuentes una pizca de nuestro metodo de entrenamiento de los jueves¡¡¡
que la gente se nos copia...

tenim un joc de caderes....

rayo

xavidal ha dit...

Enhorabona per la cursa!!!has fet un molt bon temps, es difícil controlar-se en les sortides, i sempre se tendeix a fer el primer kms més ràpids de lo normal. Ara a tope per tal de seguir preparant els teus reptes.
Salutacions!!!