26 de març 2007

Una altra mitja més, i ja en van 8 aquesta temporada!!

Foto d'arxiu Masters Mataró 2005 (amb algun kilet de més)
Meta de la Mitja de Montornès amb la Núria
Final de cursa, 1.24.53 de xip, millor marca de la temporada i sense buscar-la
Per fi s'acabat....

Cap de setmana aprofitat al màxim, llàstima d'un petit incident amb un cotxe el dissabte quan ja arribava de la sortida en bicicleta, que em va obligar a fer una maniobra brusca per tal d'evitar la col.lisió i s'em va resentir la lesió del peu esquerra, cosa que em suposarà una setmana de molt poca bici o gens, perquè el dolor és insuportable....

Per la tarda, competició de màsters a Vilafranca, 200 i 100 lliures en piscina curta. Els 200 sempre s'em feien llargs, perquè sortia a ritme de 100 i no podia mantenir el ritme fins al final, fent un globus total, aquest dissabte va ser diferent i vaig anar de de menys a més, fent el segon 100 més ràpid que el primer, totalitzant 2.31.14, igualant la meva millor marca, amb un passi de 100 de 1.10.77, i de 33.17 als primers 50; però amb la sensació d'haver-ho pogut fer millor....La segona prova, 100 lliures agònics, aquí si que no vaig regular i em vaig clavar al segon 50, temps final, 1.11.09, amb passi de 50 de 34.17, per oblidar!!!

El diumenge Mitjamarató de Montornès, a buscar el lot de neteja, en compte d'anar al Carrefour a comprar, ja tinc l'excusa per anar a córrer, jejejejeje!!!

Vaig sortir a regular, molt conservador passant els primers kilòmetres a 4.19-4.20, i poc a poc vaig anar pujant el ritme, passant pel kilòmetre 9 amb 37.01, i realitzant una segona part de la mitja molt més ràpida que la primera, també de menys a més, i sense buscar temps final, va sortir, 1.25.14 de temps real, i 1.24.53 de xip, o sigui el bo de veritat, ocupant la 167ena posició de la general d'entre més de 2000 atletes.

Ha estat una setmana prou completa, amb entrenos de qualitat i de volum totalitzant, 46 km de cursa a peu, que per mi és molt, 355 km de bicicleta, aquesta setmana tots de carretera i 17100 metres de natació, cada cop amb millors sensacions en distàncies llargues.

5 comentarios:

Miquel Morales ha dit...

Eiiiii
i jo esperant-e a la duatló de Banyoles...
Bueno doncs, veig que la cosa ara ja va de debó, queda molt poquet per l'IC i LZ.

Millorat de la lesió del peu i a donar canya!

A veure si ens trobem en alguna competi algun dia d'aquests o en algun anunci ;-)

Quiero Olivas!!

robert mayoral ha dit...

Gràcies Miquel, m'hagués agradat fer Banyoles també, però havia de triar, i com vaig més peix al córrer, doncs a córrer!!!
tu ja veig que també vas en progressió, es nota la vida de funcionari!!!!
però, olivas verdes!!! jejejeje

keLermAn ha dit...

Que fi estas cabrooooonnnn! jejejeje!

No pares eh??? Mare meva al IC no et veure ni passar!

Salut!

robert mayoral ha dit...

L'ironman és molt llarg, i també s'ha de saber córrer amb cap, no tot és entrenar, i en circuit amb voltes, ens creuarem 1000 cops!!!

Anònim ha dit...

naucil veliko