16 d’abr. 2007

La meva París-Roubaix particular

A la sortida amb el nou look de la meva Look 386i
Arribada de la marxa amb Miguel Acedo del Prat Triatló
Final de Marxa, 5.49.49, més temps del que havia previst
Marxa de La Segarra, condicions clàsiques de la París-Roubaix, pluja, boira i trams de carretera amb fang. Sortida molt ràpida del poble de Cervera, la gent no s'està de res i amb el terra molt mullat baixen a tota velocitat fins a l'antiga nacional 2 per dirigir-nos cap a la Panadella, com sempre em quedo dels ultims, no m'agraden gens les baixades en grup i, a més no era el moment de jugar-se-la a tres setmanes de l'ironcat.
Ritme còmode de sortida, plovent una mica, i a les baixades calant tota l'aigua al cos, el dilema que havia tingut a l'inici sobre dur roba llarga o curta es resolia, havia triat llarga i hagués estat millor curta, com a mínim quan es mullen les cames s'aixuguen ràpid i no pas com la roba!!! Trobo amics i coneguts, sobretot molts triatletes i anem xerrant, queda molt per endavant, coicideixo amb en Joan Manel Masip, Carles Bou, Jaume Passarell i en Kelerman....
Quan arriba el primer port, decideixo que ja és el moment de començar a funcionar, a les primeres rampes apreto una mica, pregunto al meu amic Joan si em pot seguir i diu que no, decideixo tirar, al final del Port agafo en Carles, anem una estona junts, i a l'inici de la pujada al Santuari de Pinós vaig marxant poc a poc, avanço molta gent, em vaig motivant.
Al tercer port, agafo un bon ritme constant des de l'inici em segueixen un parell de ciclistes, entre ells Arsenio, del triatló Jovent 79, del qual acabaria marxant també....després un tram de descens, el qual ho vaig passar una mica malament degut al vent, ja que estrenava les meves llantes Hed 3, i la del davant resultava perillós-perillós portar-la, havia de fer molta força per controlar la bici degut a les ventades laterals.
Per acabar, quedaven 45-50 km plans, amb molt falsos plans, em vaig acoplar un mica i vaig agafar un grup de 20 corredors, vaig entrar a relleus des que em vaig afegir, però només entraven dos corredors més, llavors vaig decidir recuperar-me una mica i saltar en solitari després, i així ho vaig fer, a falta de 10 km per l'arribada, vaig donar un super-pal que ningú va poder controlar i vaig marxar del grup, arribant amb més de 2 minuts d'anticipació.
Total i en resum, 165.5 km, a una mitjana de 29.1 km/h, ocupant la posició 143 de més de tres cents corredors, superant un desnivell acomulat de 2330 metres, suposant la tirada més llarga de la temporada i un molt bon entreno de cara a Lanzarote!!!

10 comentarios:

Luis Enrique ha dit...

Hola Robert
Nosotros decidimos volvernos y no arriesgar. Mojado es peligroso y una caida te fastidia los objetivos.
Ya veo que estas muy fuerte, cuando quieras te puedes apuntar con nosotros. Josef esta como un avión.
Saludos

Anònim ha dit...

Fotre Robert, 163 km a una mitjana de 29 i damunt amb aquestes condicions climatològiques….. increible.
Increible i enhorabona, la pròxima suposo la Quebrantahuesos o la Marmotte?? je,je..
La foto genial.

robert mayoral ha dit...

A ver si un día de estos me decido y me apunto a daros palos y a que me deis unos pocos también. Fue una decisión acertada si querías hacer tiempo, yo supe controlarme mucho en las bajadas y hacer el esfuerzo en subidas y, sobretodo tirar del carro yo, que en el Ironman no hay quien te lleve!!
saludos Luis!
La Quebranta ja la he fet, la Marmotte m'agradaria fer-la algun dia, la part negativa és que són a plena temporada dels triatlons i, ara per ara, són més importants que les ciclistes, per altra banda, l'entreno va estar força bé, gràcies Rosa!

Barón de Benta'ko Erreka ha dit...

Buen entreno,estas fuerte¡¡¡¡¡
Eso si Roberto...mucha bici y muy bonita pero lacinta de manillar en la zona derecha...¡ se ve el manillar!
Un abrazo
aitor

pd: lo de la bici era por sacarle algún defecto, jejejeje muy chula.

keLermAn ha dit...

Coronant els Molins em vaig trobar fatal... i no et vull explicar com vaig arribar al cotxe...

En fi de tot s'apren diuen!

Josef Ajram Tares ha dit...

suposso que no aniras amb la hed 3 davantera a lanzarote... no???

robert mayoral ha dit...

Gracias Aitor! Lo de la cinta, ya sé, pedí una color plata con efecto carbono y se retraso la llegada, mañana la cambio sin falta, ya colgaré las fotos, verás que cambio!!
Bé, Kel, la salut és el més important, llàstima que no poguéssis aguantar,en fi, un altre dia coincidirem i gaudirem fotent-nos pals a saco, records!!

robert mayoral ha dit...

No, havent viscut l'experiència el diumenge, que les estrenava, segur que no, però possiblement sí que porti la del darrera, això sí, les dues a l'ironcat segur!!!!
i tú quina màquina portaràs i amb quines rodes??

Gorka ha dit...

Jope como andamos! Enhorabuena!!

Voy a tener que entrenar un poco más, pero no se cuando!!!!!

Me gusta la bici. Y las ruedas!!!

Agur!!

Miquel Morales ha dit...

Maques les rodes... però a Lanzarote et portis la de davant ehhh

Salut,
Miquel