10 d’abr. 2007

Cursa de fons de Canovelles

Foto finisher de cursa, al final no va poder ser el baixar de l'hora...
Quasi ocupo la mateixa posició que el dorsal!!
Cada vegada em sento millor corrent, en tot el que portem d'any, a totes les curses que he participat aquest any i l'anterior, he aconseguit rebaixar els temps i en alguna cursa bastant, com és el cas d'aquesta que vaig fer ahir, és clar, que l'any passat anava molt i molt encostipat, però tot i així vaig fer la millor marca que tinc a la prova, baixant en 1.30 el millor registre que tenia i en 8 minuts el temps de l'any passat, satisfet!!!
Aquesta va ser la darrera cursa a peu abans dels meus grans objectius d'aquest any i, fins arribar-hi em queden dues marxes ciclistes i una competició de màsters de natació, després arribará l'hora de la veritat....
La cursa de Canovelles, per qui no l'hagi feta mai, no és gens planera, té diverses pujades, llargues i curtes, però dues en especial, prou fortes, això sí, però com tot el que puja baixa, els darrers 4 km tirant cap avall.
Vaig sortir regulant, a un ritme còmode superant els primers desnivells, i a mida que anaven passant els km, m'anava trobant millor, començava a passar gent i les pujades a fer-les amb un pols més baix i sense agonitzar, la moral creixia per moments i el minuts passaven ja més lents que els kms....
Finalment, vaig aturar el crono en 1.00.03, quedant a la posició 87 d'entre més de 1000 corredors, fent un promig de 4 minuts el km, ja está bé...i després per descarregar cames, tornada cap a cas en bici, fent 49 km a bon ritme, això sí, passant una mica de fred!!
Crec que les curses que millor s'em donen son les que oscil.len entre 15-18 km, les de 10 km em resulten agòniques, mentre que, de vegades, les mitges s'em fan un pel llargues, ahir vaig gaudir molt d'una cursa amb terreny combinat, més terra que asfalt, pujades i baixades i una distància ideal per passar-ho bé i alhora entrenar amb qualitat, i sense patir.....

7 comentarios:

Anònim ha dit...

Vine algun any a fer la Mar i Murtra a Blanes, és una cursa que m'agrada molt per escalfar motors en la pretemporada: 18-19 kms, amb barreja d'asfalt i terra, i pla i desnivells. Molt d'ambient

lotioplanxa

robert mayoral ha dit...

ja la conec aquesta, m'agradaria fer-la algun cop, però mentre coincideixi amb la cursa de Sant Antoni no hi ha color, fa cinc anys seguits que la faig i vull continuar fent-la, és el test de 10000 de principi de temporada!!!
salut kevin (anonimo)

Anònim ha dit...

Uep Robert!només són dues setmanes de càrrega i llests, encara que no estic tan bé com altres anys, un exemple és la darrera carrera de muntanya on abans era la reina de les pujades i ara em passen fins les formigues i baixant, no et conto..
Veig que tu si que et trobes en el teu apogeu.
Enhorabona per la carrera i a seguir entrenant.
Correu:u81397@gmail.com

Gorka ha dit...

Hola!

Gracias por los ánimos, y enhorabuena por todo; esfuerzo, a 4m/km, no está mal!!

Un abrazo!!!

Anònim ha dit...

ànims campió, Eivissa + IC+ LZ t'espera un mes entretingut...........sort i salut!!!!

joan marc

ANDRES ha dit...

HOLA ROBERT, SIMPLEMENTE QUERIA MANDARTE UN SALUDO Y ANIMOS PARA TUS PROXIMOS OBJETIVOS.GRACIAS A PERSONAS COMO TU, JOSEF, KELERMAN, LUPASI....MI ADICCION AL TRIATLON AUMENTA Y CON ELLA MI MOTIVACION POR MEJORAR DIA A DIA. ESPERO(ES UN SUEÑO) PODER COINCIDIR ALGUN DIA CON VOSOTROS EN ALGUN IRONMAN.
GRACIAS Y UN SALUDO DESDE VALENCIA!!!!

robert mayoral ha dit...

Gorka, no está mal por ser un circuito bastante exigente, pero todavía hay que andar mejor!!!
doncs, si Joan Marc estarñe entretingut aquests dies i espero estar a més molt i molt cansat.....
Gracias Andres, espero que así sea, ya que la preparación ha sido larga y exigente, y si sigues en este mundillo, y nosotros también lo hacemos, seguro que coincidiremos, saludos a todos!!