21 de gen. 2007

Mes de gener

Transició del Duatló Cross de Mataró
Arribada de la Mitja de Cunit
foto arribada Mitja de Terrassa, acabo volant!!



arribada Mitjamarató deTerrassa amb Josef Ajram


foto arribada de Sant Antoni
foto sortida Cursa Barri Sant Antoni



Mes amb bastant volum i una mica de competició per agafar ritme i esforçar-me una mica més que sense competir, amb la Marató de Sevilla a tocar....encara que no amb preparació específica, inclús amb pocs kms de cursa a peu...
Dia 14 de gener: Cursa del barri de Sant Antoni, cursa bastant ràpida i amb molts participants, 2056 amb dorsal mes els que van sense, no està malament, i 1853 atletes acabats. A la sortida no em vaig col.locar massa bé, tampoc puc anar davant de tot, així que la sortida i els quasi dos primers km són a base d'esquivar gent, i després toca agafar ritme constant, passo el control del km. 5 amb 19.43, no està malament, intento mantenir el ritme i ho aconsegueixo apretant una mica al final per fer 19.48 de temps de sortida, total 39.41 temps real, i 39.30 temps de xip, a 3.57 el km, ha estat la cursa més ràpida de la temporada, posició final 195 de 1853.
Durant la cursa he portat els mitjons Medilast, especials per córrer, la veritat és que val molt bé, et recull la cama força i fa que no pateixin tant les cames, llàstima que no siguin de cama sencera!!
Dia 21 de gener: Mitja de Terrassa, sense comentaris pel circuit, amb bastant desnivell acomulat, però bona cursa. He sortit prou conservador, a una mitjana de 4.10 els primers 6 km, els km i pico de l'Av. Vallès de pujada se m'han anat a 4.30, i he hagut de llançar-me una mica més als km de baixada per recuperar. Al final, 1.27.46 temps real, i 1.27.22 temps de xip, a 4.09 ek km., fins ara la mitja més ràpida de la temporada, posició final 178 de 1385 atletes acabats.
Dia 27 de gener: Duatló Cross de Mataró, esperava el circuit tradicional, no només havia canviat, i molt, sinó que a més la cursa a peu era més llarga i dura. La primera cursa a peu constava de 6.5 km amb bastants canvis de ritme provocats pels continus canvis de pendents i canvis de pista forestal i corriols, temps final de la primera cursa 27.29. El tram ciclista de 17 km, aproximadament no era molt tècnic ni gaire dur, però, desafortunadament per mi, la majoria de pujada transcorria en pista ample, mentre que la baixada es feia en trialeres amb prou desnivell i alguna una mica tècnica i per mi complicada, tinc pànic a les baixades!!!, total 1.01.36 amb les transcicions incloses. El darrer tram de cursa a peu va ser bastant dur, amb tres pujades importants, teòricament de 3 km, potser una mica més, l'he acabat amb un temps de 15.25, per acabar totalitzant la Duatló 1.44.30. He finalitzat a la posició 85 d'un total de 238 duatletes acabats i de 269 inscrits.
Dia 28 de gener: Mitjamarató de Cunit, era la primera participació en aquesta mitja, m'ha agradat bastant el circuit, molt planer i crec que bastant ràpid, amb el tute d'ahir, he aconseguit mantenir un ritme de 4.15/16 durant quasi tota la cursa, fent un canvi de ritme al km.16, per acabar amb un temps final de 1.28.22, a un ritme de 4.12. He acabat a la posició 60 d'entre gairebé 500 inscrits.

3 comentarios:

keLermAn ha dit...

Cullons si que es alt en Josef! Otiaaaaa!

A veure si ens veiem al IC, Robert!

Salut company!

keL

robert mayoral ha dit...

d'acord, però no em guanyis, eh!!!!
jejejeje!!!

keLermAn ha dit...

Robert, una qüestión.....

Els mitjons aquests... que tal???

Tu que els fas servir... has notat millora????

Salut!