1 de gen. 2007

Final d'any a tope!!!

Foto amb Luis Enrique, que properament debutará en Ironman, precisament a Frankfurt on ho vaig fer jo el 2002!



Foto amb Josef Ajram, el 2006 coincidirem a l'Ironman Zurich i enguany si tot va bé ho farem a Lanzarote!



Final de la Sant Silvestre 2006!



DUATLÓ DE MUNTANYA DE CABRILS
El meu primer duatló de muntanya des de Mataró 2003. Ha plogut molt des d'aleshores, però la meva por en els descensos amb la mountain no ha canviat, per cada posició que guanyava pujant, en perdia dues baixant, tot un desatre!!
Però l'objectiu a la cursa no era pas guanyar ni aprendre a baixar, sinó agafar ritme de competició, patir una mica i estar quasi dues hores en competició, i acomiadar l'any en competició...
L'experiència va ser prou bona i satisfactòria, vaig ocupar la 96 ena posició final amb un temps de 1.49.59, i uns parcials de 23.34 al primer segment corrent, 5.4 km, 1.14.42 al tram ciclista, 20 km transicions incloses i 11.43 al darrer tram de cursa peu, gairebé 3 km.
Després del Duatló, botifarrada i beure per tothom, sense dubte, dels millors moments de la cursa....
CURSA DE SANT SILVESTRE MONTECARLO RUNNERS DE SABADELL
Tot i estar inscrit a la clàssica Sant Silvestre de Barcelona, vaig decidir a darrera hora fer una Sant Silvestre diferent acompanyat dels meus col·legues.
Era una "cursa" peculiar, ja que consistia a córrer durant 50 minuts de manera continua, 25 minuts d'anada i 25 de tornada, es podia fer fins a 12 km, no hi havia classificacions i per tant no hi havia guanyadors, totalment popular, finalment vaig optar a fer 10 km a ritme còmode, 45.58 minuts amb dos companys que també van fer el duatló pel matí, córrer a poc més de 4.30 10 km després de la pallissa del matí ja estava bé per acomiadar l'any!!!
Al finalitzar la "cursa", obsequis per tothom, coca i cava a dojo!!!!

1 comentarios:

Anònim ha dit...

Hola Roberto , vaya maquina estas hecho. Ademas del palizon de Cabrils la san Silvestre. A mi me duele todo.
Ya he visto tu blog y tus marcas. Enhorabuena.
Te he enviado un mail para lo de las fotos. Gracias